Vakantiepark: de stad uit, het park in!

Vakantiepark terug voor 4e jaar op rij

De 2024 editie van Zuiderpark Vakantiepark start op maandag 15 juli 2024.  

Het Vakantiepark is al drie jaar op rij een succes! Iedere zomer is er zes weken lang gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis* programma. Voor het ultieme vakantiegevoel kom je naar het Zuiderparktheater.  

Het theatereiland wordt omgetoverd tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen, workshops en onverwachte en bijzondere optredens.  Er is iedere dinsdag, woensdag en donderdag iets te beleven. Dit jaar is er op donderdagmiddag is er vaak een voorstelling in het theater. 

Daarnaast kan iedereen altijd komen spelen op het vlot, een potje pingpongen, optreden op de platte kar, luieren in de hangmat en en nog veel meer. De ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden.  Allemaal op een onbewoond eiland in de stad. Het wordt weer een topzomer!

Het programma per dag wordt half juni bekend. De eerste voorstellingen kun je al wel op de agenda vinden! 

Zuiderpark Vakantiepark 2021

Programma per dag: klik hieronder!

Ontmoet onze gangmakers

Nieuws & verhalen

Meedoen?

Heb je een idee voor het programma? Meld je aan bij Annemarie de Bruijn.

Mede mogelijk gemaakt door

Het Vakantiepark programma wordt financieel mogelijk gemaakt door: Stadsdeel Escamp, VSB Fonds, Fonds 1818 en de Ooievaarspas.

Onze gangmakers: Moerwijk Moves (dans), Ready2Play (muziek), Dennis (sporten), Akin (schilderen), Antoneal (freerunnen), Aïcha (lunchen), Mira (peuterdans), Cathy en Lucia (voorlezen) en nog meer van onze vrijwilligers!

Hier vind je het Zuiderparktheater