Laden Activiteiten
De Kraaien Kids Show (6+)

De Kraaien – De Kraaien Kids Show (6+)

17 sep 2024

De Kraaien Jeugd is de toekomst

Op dinsdag 17 september 2024 is het Prinsjesdag. De dag van de prinsen. De dag dat De Kraaien een exclusieve show geven voor de jeugd van Den Haag en omstreken: De Kraaien Kids Show! Met het enorme succes van singles als ‘Ik Vind Je Lekker’, ‘Pechvogel’, de collabs met DJ Outsiders ‘1 Team’ 1 Taak’, ‘Huichelaar’ en de meest recente release met Chicco, ‘Schooier’, zijn De Kraaien niet meer weg te denken uit de Haagse en nationale muziekscene.

Nu is het tijd om ook de nieuwe generatie te laten meegenieten van een De Kraaien liveshow. Dat gaat nu eindelijk gebeuren in het Zuiderparktheater op Prinsjesdag, speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Bernd Gansebev en zijn crew blijven je elke show verrassen, maar speciaal voor jullie Kids zullen er nieuwe, unieke elementen aan de show worden toegevoegd. Één ding is zeker: De Kraaien garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie!

Tijdsduur: 90 minuten
Leeftijdsindicatie: 6 -100 jaar

Over De Kraaien
De legendarische Haagse gemaskerde hiphopsensatie De Kraaien dendert al jarenlang met het overweldigende succes op zak van “Ik Vind Je Lekker”, “Pechvogel”, “1 Team” en “Huichelaar” door Nederland, België en daarbuiten. De uitzinnige shows op zo’n beetje alle podia leidden tot de status van Underground Superstars. De unieke, vaak keiharde, gedurfde en genre overstijgende sound, aangevuld met de zeer omstreden en uiterst creatieve teksten van verschillende woordkunstenaars, maakt De Kraaien de enige in zijn soort en daarmee een onvergetelijke ervaring.

Info over kaartverkoop:
Voor deze voorstelling is een kaartje kopen noodzakelijk. Kinderen moeten onder begeleiding zijn van (groot)ouder/begeleider. Groepen 10+ zoals BSO’s contact via info@zuiderparktheater.nl.

OOIEVAARSPAS: Gebruik tickettype Ooievaarspas per kind/ouder/begeleider. Pas laten zien aan poort is verplicht.
KINDEREN 6+ / OUDERS/BEGELEIDERS: Regulier tarief van toepassing
Mindervaliden/rolstoelen en begeleiders kunnen een tickettype ‘rolstoel’ kopen. Beperkte beschikbaarheid.

Prinsjesdag Vakantiepark
Op Prinsjesdag zijn alle Haagse scholieren vrij, tijd dus voor een feestje. Met een extra dag Vakantiepark maken we deze vrije dag ook weer onvergetelijk. Kijk voor het programma op zuiderparktheater.nl/prinsjesdag

Deel dit evenement

5500950
DD
DAGEN
HH
UREN
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
dinsdag 17 september
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
€10,00
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
, ,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag,