Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Excursie Boerendorp in Zuiderpark – [AL] Gratis wel reserveren

woensdag 6 september om 13:00 - 15:00

Gratis
Excursie Boerendorp in Zuiderpark – [AL] Gratis wel reserveren

Ga je mee op excursie naar Boerendorp? Boerendorp is een geheime plek in het Zuiderpark waar een heleboel groentes worden verbouwd, speciaal voor de voedselbank. De boeren kunnen wel wat hulp gebruiken. Kom jij langs om ons te helpen? Ontdek hoe het zaaien, planten en oogsten in z’n werk gaat, en wordt voor een middag een echte stadsboer(in)!

We verzamelen om 13u in het Zuiderparktheater. Omdat we van het terrein afgaan naar een andere plek in het Zuiderpark is ouder/begeleider deelname verplicht. Het is voor alle leeftijden en iedere gezinssamenstelling. Het duurt tot 15u.

**Info over kaartverkoop: **
Voor deze excursie is deelname gratis maar een kaartje reserveren noodzakelijk. We maken samen een wandeling van 2x 10 minuten. De boerderij heeft beperkte verharde paden.

Over het Boerendorp
Boerendorp is een nieuw duurzaam project in het Zuiderpark waar er met buurtbewoners groenten wordt geteeld voor de voedselbank.

Onderdeel van Zuiderpark Vakantiepark
Tussen maandag 10 juli t/m donderdag 17 augustus 2023

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en
donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Dit jaar landt de Supermoon voor 6 weken op ons eiland. Kijk voor de dagplanning op www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark.

Gegevens

Datum:
woensdag 6 september
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag,