Laden Evenementen
Rastaplas in the city - o.a. Consciousness,  Micah Shemaiah & Dreadites, Etana, Zion train e.a. ism Rastaplas

Rastaplas in the city – o.a. Consciousness, Micah Shemaiah & Dreadites, Etana, Zion train e.a. ism Rastaplas

26 aug 2023

Reggae is wat deze dag je zult voelen op ons theatereiland . Met een internationale line-up doet Rastaplas onze locatie een grote eera aan. Maar liefst drie buitenlandse topacts en een soundsystem nemen je mee naar wat oude classics en moderne reggae te bieden hebben. Kom eten, kom drinken en kom shaken tot je er bij neervalt. Het kan hier allemaal en vergeet vooral de kids niet! Onder 12 helemaal gratis. Van 13:00 t/m 24:00 uur zal dit een dag worden om niet te vergeten!

Tijdschema:
14:00 uur Consciousness
Trek je dansschoenen aan en bereid je voor op een onvergetelijke middag & avond vol opzwepende beats en hartverwarmende melodieën. Consciousness Reggaeband staat garant voor een feest waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt genieten van geweldige muziek en waar je je verbonden zult voelen met gelijkgestemde zielen.

17:00 uur Micah Shemaiah & Dreadites
Vanwege omstandigheden kan Culture ft Kenyatta Hill niet naar Nederland komen. Maar wees niet getreurd met Micah Shemaiah & Dreadites presenteren we jullie een prima vervanger. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol met opzwepende reggae-ritmes, meeslepende teksten en een energie die je ziel zal doen dansen. Micah Shemaiah is niet alleen een getalenteerde muzikant, maar ook een ware verhalenverteller die zijn publiek weet te betoveren met zijn oprechte passie voor muziek en positieve boodschappen.

19:30 uur Etana
Als een ware koningin van de moderne reggae brengt Etana haar publiek in vervoering met haar dynamische mix van reggae, R&B en soul. Ze weet de perfecte balans te vinden tussen opzwepende ritmes en ontroerende ballades, waardoor je niet anders kunt dan meedeinen op de golven van haar muziek.

22:30 uur Zion train
Stap aan boord van de muzikale trein die je meevoert naar onontdekte dimensies van geluid en ritme. Zion Train, de meesters van de dub-reggae, staan klaar om je te verbluffen met hun unieke mix van hypnotiserende bassen, etherische melodieën en meeslepende beats.

Doorlopend: Tjotjo Soundsystem
Als support act stellen wij je voor TjoTjo Soundsystem. Bereid je voor om je zintuigen te laten ontbranden terwijl Tjotjo Soundsystem het podium betreedt en een opwindende mix van genres levert die je doet verlangen naar meer. Met een geluid dat elementen van funk, reggae, hiphop en wereldmuziek moeiteloos combineert, zal hun unieke sonische wandtapijt je op de been houden, bewegend en groovend op het ritme.

Kaartverkoop en informatie over programma: www.rastaplasinthecity.nl
Kaartprijs: €26,- per persoon
Ooievaarspasprijs: 50% korting

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
26 augustus, 2023
Tijd:
12:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps