Laden Evenementen
Vakantiepark 11 juli

Vakantiepark 11 juli

11 jul 2023

Voor het ultieme vakantiegevoel ga je gedurende de hele zomervakantie naar het Zuiderparktheater! Er is een steeds wisselend gratis programma. Het terrein tovert om tot een festivaleiland met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen (let op, betaald), kunstinstallaties, workshops en nog veel meer. Dit jaar landt bijvoorbeeld ook de Super Moon voor 6 weken op ons eiland. Die moet je gezien hebben!

Je kunt altijd komen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen en dansen. Onze ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden.

De installatiekunst van deze week? Nectar

Tot rust komen in, naast, bij de Super Moon

10u Voorlezen in het Hangmattenbos
11u Peuterdans o.l.v. Mira
11u – 13u Kopstaart verhalen workshop o.l.v. Grofweg Architecten (de makers van de Super Moon)
13u30 Dans mee met Moerwijk Moves!
15u Optreden door Moerwijk Moves
De dansers van Moerwijk Moves komen wekelijks bij elkaar om te dansen. In de afgelopen periode hebben zij onder begeleiding van een professionele Dansdocent een aantal stukken in elkaar gezet. Samen met de dansers van D-Ent DanceStudio hebben zijn een toffe mini-voorstelling gemaakt. Wil jij ook een stuk van deze mini-voorstelling kunnen meedansen? Kom dan naar de dansworkshop!

Wijzigingen onder voorbehoud

Het vakantiepark is t/m 18 augustus op dinsdag, woensdag en donderdag gratis toegankelijk. Kijk voor de dagplanning van de andere dagen op www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark

**Vragen? **Bekijk eerste de veel gestelde vragen over het Vakantiepark op: https://zuiderparktheater.nl/je-bezoek/veelgestelde-vragen-over-het-vakantiepark/

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
dinsdag 11 juli
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, , , , , , , ,
Evenement Tags:

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps