Laden Evenementen
Vakantiepark 13 juli

Vakantiepark 13 juli

13 jul 2023

Voor het ultieme vakantiegevoel ga je gedurende de hele zomervakantie naar het Zuiderparktheater! Er is een steeds wisselend gratis programma. Het terrein tovert om tot een festivaleiland met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen (let op, betaald), kunstinstallaties, workshops en nog veel meer. Dit jaar landt bijvoorbeeld ook de Super Moon voor 6 weken op ons eiland. Die moet je gezien hebben!

Je kunt altijd komen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen en dansen. Onze ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden.

De installatiekunst van deze week? [[Nectar]](http://(https://zuiderparktheater.nl/agenda/supermoon-een-ode-aan-100-jaar-zuiderpark-gratis-ism-rewire-festival-en-grofweg-architecten/)

Tot rust komen in, naast, bij de Super Moon

10u – 11u Voorlezen in het Hangmattenbos
11u30 – 12u30 Sporten met Dennis
13u – 14u Freerunnen met Antoneal
13u – 14u Ready2Play Muziekworkshop – Instrumentenmix
14u – 15u Ready2Play Muziekworkshop – Making the band!
15u – 16u Live muziek doorrrrrr SAINT LUCY

Wijzigingen onder voorbehoud

Het vakantiepark is t/m 18 augustus op dinsdag, woensdag en donderdag gratis toegankelijk. Kijk voor de dagplanning van de andere dagen op www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark

**Vragen? **Bekijk eerste de veel gestelde vragen over het Vakantiepark op: https://zuiderparktheater.nl/je-bezoek/veelgestelde-vragen-over-het-vakantiepark/

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
donderdag 13 juli
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps