Laden Evenementen
Wintercafé XL – [GRATIS] Met o.a. Julie Scott & Roeland Drost

Wintercafé XL – [GRATIS] Met o.a. Julie Scott & Roeland Drost

24 dec 2023

Net als vorig jaar: een opwarmer voor de kerstdagen! Zoek de warmte van onze lieve vrijwilligers met een unieke kermis van spelletjes, hete soep en geweldige prijzen op! Zondagmiddag 24 december van 12.00 tot 16.00 uur opent het Zuiderparktheater één keer in de winter voor een hartverwarmend Ker(st)mis Fair in het park.

Speciaal voor iedereen uit de buurt die nog een opsteker in deze donkere dagen kan gebruiken. Dit kerstfeest wordt mede georganiseerd door onze vrijwilligers in samenwerking met Minimahulp070. De toegang is natuurlijk gratis en er zijn allerlei leuke verrassingen!

OPTREDEN
Julie Scott en Roeland Drost komen langs om met verwarmende Nederlandstalige muziek het feest compleet te maken. Zij treden op van 13.30 tot 15.00 uur waarna de grote loterij start. Tussendoor draait DJ Valentijn gezellige kerstplaatjes.

SPELLETJES MET PRIJZEN
Iedereen kan doorlopend meedoen aan de spelletjeskermis en daarmee geweldige prijzen winnen! Test jouw skills bij onze vrijwilligers met o.a. enveloptrekken, en eendjes vangen, blikwerpen, zuurstokpoepen en tossen! Tussen de spelletjes door kunnen kinderen lekker springen op het springkussen.

SALON & MARKT
Laat je mooi maken voor Kerstavond in onze tot salon omgetoverde kleedkamer waar nog maar een paar maanden geleden ook Suzan (van Freek), Ruth Jacott en Miss Montreal haar mascara opdeed. De BeLoved Beautysalon wordt gerund door de meiden van Block33 in Moerwijk. Je kunt kiezen uit make up (natural of night look) en nagels (gellak). Benieuwd naar deze meiden? Insta: @be_lovedx / https://www.instagram.com/be_lovedx/ TikTok: aan@be_loved / https://www.tiktok.com/@be_loved.x
Maak daarna een selfie in de thema photobooth! Verder is er een marktje met verse groenten en fruit*, levensmiddelen en, dankzij de Dierenvoedselbank, dierenvoeding.

ETEN & DRINKEN
Dit alles vergezeld door een warme kop soep, versgebakken oliebollen, hete chocolademelk, pikante popcorn en besuikerde poffertjes.

Kom lekker langs, kost niks en is gezellig. Trek wel wat warms aan want we zijn, ook in de winter een openluchttheater.

*DONATIES GEZOCHT
Wil jij Haagse gezinnen in deze tijd ook nog een steuntje geven? Doe dan een donatie. Doneer voor verse groenten en fruit via https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=cw4EIhNzn9TN50xLF6glo7Tt9i1nn8Lv Minima070 deelt dit uit bij gezinnen die extra vitamines goed kunnen gebruiken.
Ook voor de loterij zoeken we nog mooie prijzen. We hebben al donaties ontvangen van Burg & Bol, Homeco,Sunda, Maison Kelder, Krajicek Foundation, Lush, Meester Bakkerij Remmerswaal, de Voedselbank, Ooievaarspas en vele anderen!

Deel dit evenement

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
24 december, 2023
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps