Laden Activiteiten

Zuiderpark Live: Edwin Evers Band

21 jun 2024
TICKETS »

Edwin Evers Band terug bij Zuiderpark Live in 2024

Afgelopen jaar nam de Edwin Evers Band je mee met 80’S Tour Part 2: een show met muziek uit dit geweldige decennium. Grote namen zoals Prince, ABBA en U2 waren op hun absolute hoogtepunt en kwamen deze avond voorbij. Dit jaar voegen ze de jaren ’90 eraan toe! Een compleet nieuwe show en wederom een feest der herkenning voor jong en oud. Onder leiding van Edwin Evers staat de band garant voor hoge energie en enthousiasme zoals je van hem gewend bent!

De show van Edwin Evers is UITVERKOCHT. 

Voorprogramma: Nambyar

Nambyar (Jesse Nambiar) is een singer-songwriter gevestigd in Amsterdam. Hij staat bekend om zijn unieke mix van indiepop met een vleugje R&B. Voorheen was hij de frontman van de band Valerius, waarmee hij regelmatig te horen was op Nederlandse radiozenders en zelfs een nummer 1-hit scoorde in Indonesië. Sinds hij begonnen is met soloprojecten heeft Jesse zich volledig gericht op zijn eigen muzikale pad. In 2021 bracht hij zijn debuutalbum ‘How Would I Feel’ uit, waarvan de single ‘Things Get Better’ al snel meer dan 2 miljoen streams behaalde. Met zijn kenmerkende geluid en inspirerende teksten blijft Nambyar een opkomende kracht in de muziekwereld.

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Deel dit evenement

5148557
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
vrijdag 21 juni
Tijd:
20:30
Kosten:
€37,50
Activiteit Categorieën:
, , ,
Activiteit Tags:
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps