Laden Evenementen
Zuiderpark Live: Venice

Zuiderpark Live: Venice

01 jun 2023

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De band bestaat uit twee sets broers, Michael en Mark Lennon & Kip en Pat Lennon die zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië. Klassieke Venice hits als ‘Think Again’ en ‘The Family Tree’ zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van onze Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

De afgelopen jaren heeft de band bijna non-stop getourd (onder meer een stadion tour met PinkFloyd frontman Roger Waters). Daarnaast werkten ze aan nieuw materiaal en leverden de bandleden bijdragen aan tribute albums van rock iconen als Crosby, Stills, Nash & Young, Bruce Springsteen en Don Henley.

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Deel dit evenement

5896415
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
donderdag 1 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
€33,95
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps