Terras & café Boom

Terras & café Boom

Het terras van Café Boom is vanaf mei 2022 open als er voorstellingen of activiteiten in het theater zijn. Kijk op de agenda voor een overzicht.

Café Boom is dé plek waar je terecht kunt voor een goede kop koffie, een lekker stuk taart van Ama, een ijsje, een sapje of een goed glas wijn. Dit verborgen pareltje, gelegen in de natuurlijke omgeving van het Zuiderpark, is bij uitstek dé ontmoetingsplek van bewoners uit de buurt en bezoekers van het park. Het is een plek waar je in de zomer buiten kunt genieten van een ijskoude versnapering op het ruim opgezette (deels overdekte) terras. En dat alles met fijne muziek op de achtergrond. Het café is zes dagen per week geopend en wordt gerund door de geweldige vrijwilligers van het Zuiderparktheater.

Extra's

Heeft u iets te vieren of bent u op zoek naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Café Boom verzorgt ook graag uw verjaardagsfeest, bruiloft of vergadering. Wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie contact op met horeca@zuiderparktheater.nl

Adres

Henriëtte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag