Deel jouw bijzondere verhaal over het Zuiderpark met ons! (en wordt een verhalenverteller)

Deel jouw bijzondere verhaal over het Zuiderpark met ons! (en wordt een verhalenverteller)

Heb jij een bijzonder verhaal over een belevenis in het Zuiderpark wil je daarover vertellen? Werd je er verliefd? Ging je helemaal uit je dak bij een concert of evenement? Haags Verhaal is op zoek naar een mooi liefdesverhaal en een verhaal rondom theater en muziek voor een smakelijke verhalenparade. Die vindt op 5 juli plaats in het Zuiderparktheater. Daarmee vieren we dat het Zuiderpark 100 jaar wordt!

Voor de smakelijke verhalenparade is gaan we van de vijf verhalen een klein verhalentheatertje maken, inclusief wat te eten en een optreden van een artiest. De bezoekers lopen de theatertjes af en rijgen daarmee de verhalen, optredens en gerechten aan elkaar. Een happening om nooit meer te vergeten.

Wil je daar een hoofdrol met jouw bijzondere verhaal? Stuur dan vóór 25 mei korte beschrijving van je verhaal en je gegevens naar: mail@haagsverhaal.nl.

De smakelijke verhalenparade is een samenwerking tussen het Zuiderparktheater, Participatie Keuken en Haags Verhaal, dat mensen met elkaar verbindt met verhalen.