Loading Events
Farm village excursion in Zuiderpark - [AL] Free but reservation required

Farm village excursion in Zuiderpark - [AL] Free but reservation required

06 Sep 2023

Ga je mee op excursie naar Boerendorp? Boerendorp is een geheime plek in het Zuiderpark waar een heleboel groentes worden verbouwd, speciaal voor de voedselbank. De boeren kunnen wel wat hulp gebruiken. Kom jij langs om ons te helpen? Ontdek hoe het zaaien, planten en oogsten in z’n werk gaat, en wordt voor een middag een echte stadsboer(in)!

We verzamelen om 13u in het Zuiderparktheater. Omdat we van het terrein afgaan naar een andere plek in het Zuiderpark is ouder/begeleider deelname verplicht. Het is voor alle leeftijden en iedere gezinssamenstelling. Het duurt tot 15u.

**Info over kaartverkoop: **
Voor deze excursie is deelname gratis maar een kaartje reserveren noodzakelijk. We maken samen een wandeling van 2x 10 minuten. De boerderij heeft beperkte verharde paden.

Over het Boerendorp
Boerendorp is een nieuw duurzaam project in het Zuiderpark waar er met buurtbewoners groenten wordt geteeld voor de voedselbank.

Part of Zuiderpark Holiday Park
Between Monday 10 July to Thursday 17 August 2023

For the ultimate holiday feeling, there will be six weeks on Tuesdays, Wednesdays and
Thursday throughout the summer holidays an ever-changing free programme at the Zuiderpark Theatre. The grounds transform into a festival ground with children's craft garden, coffee bar, park library, shows and unexpected performances. This year, the Supermoon lands on our island for 6 weeks. For the daily schedule, visit www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
6 September, 2023
Time:
13:00 - 15:00
Cost:
Free
Event Categories:
,
Website:
TICKETS "

Venue

Zuiderparktheater
The Hague,