Loading Events
Vakantiepark Light - 30 aug

Holiday Park Light - 30 Aug

30 Aug 2023

Dit jaar gaan we na de vakantie nog even door met ons Vakantiepark! Tot en met Prinsjesdag is er op woensdagmiddag van alles te beleven. Kom lekker lummelen, luieren, spelen, dansen, sporten, meebeleven én samen eten.

Toegang gratis

Dagprogramma 30 augustus
12u – 14u Lunchen met Aïcha
12u – 16u MuseumLAB (Museon-Omniversum op locatie)
13u – 15u GEANNULEERD IVM HET WEER: Ontdek ons eiland met de (echte!) BOSWACHTER
14u – 16u Colors for Peace – Workshop en Tentoonstelling / Tekenen voor de vrede o.l.v. Myriam Ortega
Colors for Peace werkt met kinderen over de hele wereld aan ’s werelds grootste collectie kinderkunst. Doe mee!

Over Colors for Peace
Colors for Peace is een Europese non-profitorganisatie die kinderkunst internationaal promoot. Er wordt gewerkt om de volwassenen van morgen zich bewust te laten worden om elke logica van oorlog en verdeeldheid van volkeren te verwerpen. Kinderen tekenen hun eigen visie van vrede.
De tekeningen worden opgeslagen in depot in Stazzema (LU), Italië. Uit de gehele collectie worden regelmatig wisselende tentoonstellingen samengesteld voor expositie in landen wereldwijd. Op deze manier draagt Colors for Peace bij aan bewustwording voor het belang van vrede.

Over de tentoonstelling Colors for Peace:
De tekeningen die gemaakt zijn Just Peace Bevrijdingsdag en tijdens de workshops tijdens Vakantiepark zijn ook te bewonderen vandaag! Voordat jouw tekening naar de internationale tentoonstelling in Italie gaat wordt deze mogelijk ook nog op andere locaties in Nederland en online gepresenteerd.

*Onderdeel van Vakantiepark Light

Dit jaar gaan we na de vakantie nog even door met ons Vakantiepark! Tot en met Prinsjesdag is er op woensdagmiddag van alles te beleven. Kom lekker lummelen, luieren, spelen, dansen, sporten, meebeleven én samen eten. Kijk voor het programma op zuiderparktheater.nl/vakantiepark. *

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
30 August, 2023
Time:
12:00 - 16:00
Event Categories:
, ,

Venue

Zuiderparktheater
The Hague, + Google Map