Tip in the neighbourhood: neighbourhood production the Esmoreit

Tip in the neighbourhood: neighbourhood production the Esmoreit

Neeltje, een Moerwijker in hart en nieren, droomt al jaren van toneel op het Esmoreitplein. En nu is het eindelijk zo ver! Al maanden oefent ze met heel veel verschillende buurtgenoten aan het toneelstuk waar het Esmoreitplein naar vernoemd is. Een muzikaal toneelstuk over macht, liefde en de zoektocht naar je thuis!

Maar werkelijkheid en theater lopen soms dwars door elkaar in dit straattheaterspektakel midden in Moerwijk. Spelers zijn te laat, bewoners gaan zich bemoeien met het stuk en komt er nou serieus een camper het toneel op gereden?

Komt dat zien, komt dat zien! Gratis en voor niets! Pak die kans en weet na een avond in de wijk waarom het Esmoreitplein het Esmoreitplein heet!

Let op: Locatie: Esmoreitplein, Moerwijk

Het Zuiderparktheater is via het collectief de Wijk als Podium aan deze productie verbonden. “Onze” Annemarie de Bruijn is betrokken bij de regie en tekstbewerking. Reserveer je gratis kaarten viahttps://www.theaterdakota.nl/esmoreit of haal ze op bij een an de locaties in de wijk:Wijkwinkel Bij Betje (Betje Wolffstraat 64-72)

  • Buurtkamer HWP10 (Heeswijkplein 10)
  • Buurtkamer de Luyk (Jan Luykenlaan 119)
  • Block33 (Van Baerlestraat 87)
  • Allekanten Bouwlust (Speelzijde 8)