Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stadssessie via Residentie Orkest

zaterdag 25 juni om 12:00 - 12:30

**Voor u speelt het koperkwintet van het Residentie Orkest. Samen met rappers D.Chesron en Martijn wordt de maand van ‘A Mile in My Shoes’ (i.s.m. Winternachten) feestelijk ingeluid! **.

Terwijl het Repair Cafe in volle gang is en de winkelbediende van A Mile in My Shoes de laatste werkzaamheden verricht vindt een RO Stadsessie plaats in samenwerking met rappers van het Haags HipHop Centrum. Een mooie begin van de dag én het weekend!

Het Residentie Orkest brengt met Stadsessies muziek naar Haagse wijken
Muziek kan alles. Muziek verbindt en stimuleert ontmoetingen. Muziek brengt mensen met verschillende achtergronden samen. Muziek inspireert, verbeeldt, verrast en verwondert. Nieuwe ideeën krijgen vorm, bijzondere verhalen worden gedeeld en het gesprek wordt opgezocht. Met muziek krijgen dromen ruimte.

Onder de vlag Symphony 2030 verbindt het Residentie Orkest met Stadsessies jong en oud, buurtbewoners en de stad met de kracht van muziek. Met kleine ensembles brengen musici van het Residentie Orkest klassieke muziek naar de Haagse wijken. Verrassende en spannende klanken, vaak in combinatie met andere kunstvormen. We treden daarbij op voor portiekflats, in binnentuinen en parken, maar ook in binnenlocaties, zoals buurthuizen, bibliotheken en wijktheaters. Middels muziek brengen we mensen samen, stimuleren we betrokkenheid bij elkaar en de wijk. De Stadsessies zijn onderdeel van Symphony 2030, de maatschappelijke programmering van het Residentie Orkest.

Gegevens

Datum:
zaterdag 25 juni
Tijd:
12:00 - 12:30
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps