Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vakantiepark

woensdag 17 augustus om 10:00 - 18:00

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma. Samen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer. De ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden. Ga samen een rondje in de Relaxerette een waar reuzenrad van chille hangmatten. Leer schilderen van Akin, sport met Dennis, leer TikTokken met Amel, voetbal freestyle of doe wekelijks mee met de muziekworkshops. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Op de dinsdagen sluiten we af met een knotsgekke kinderdisco, op woensdagen lunchen we uitgebreid samen en elke donderdag eindigen we met live muziek!

PROGRAMMA 17 AUGUSUS

Vandaag is een hele bijzondere dag!! We gaan het project VAKANTIEPOST afsluiten met de voorstelling Be Bach. Leuk voor alle junioren en senioren uit Den Haag!

Naast de voorstelling kan je knutselen, bordspelletjes spelen, pingpongen, badmintonnen of lekker een boekje lezen in ons hangmattenbos.

De installatiekunst van deze week? Photo-oud-o-maat!

10u – 11u Voorlezen in het Hangmattenbos
12u – 14u Lunchen met Aïcha
14u – 15u Ton Meijer: Be Bach (4+) – voor junioren en senioren – ism Ooievaarspas
15u – 16u Schilderen met Akin

Gegevens

Datum:
woensdag 17 augustus
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps