Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vakantiepark

dinsdag 16 augustus om 10:00 - 18:00

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma. Samen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer. De ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden. Ga samen een rondje in de Relaxerette een waar reuzenrad van chille hangmatten. Leer schilderen van Akin, sport met Dennis, leer TikTokken met Amel, voetbal freestyle of doe wekelijks mee met de muziekworkshops. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Op de dinsdagen sluiten we af met een knotsgekke kinderdisco, op woensdagen lunchen we uitgebreid samen en elke donderdag eindigen we met live muziek!

PROGRAMMA 16 AUGUSTUS

De hele dag kan je knutselen, bordspelletjes spelen, pingpongen, badmintonnen of lekker een boekje lezen in ons hangmattenbos.

Op dinsdag en op donderdag kan je ook zelf het podium beklimmen. Meld je aan bij Michella en grijp jouw moment of fame op onze Platte Kar! (Niet vergeten publiek uit te nodigen)

De installatiekunst van deze week? Photo-oud-o-maat!

10u – 11u Voorlezen in het Hangmattenbos
11u – 12u Peuterdans met Mira (i.s.m. Dakota)
12u – 13u Skaten met Fiep! (neem je eigen skates mee én beschermers)
13u – 14u Muziekinstrumenten maken met Helga (trommels en sambaflessen!)
13u – 16u Kinderraad Moerwijk: Spel en doemiddag (4 -12 jaar)
14u – 16u Dansen met Shainy (Afro en Hiphop)
15u – 16u Freerunning met Antoneal
16u – 17u Disco!

Gegevens

Datum:
dinsdag 16 augustus
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps