Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vakantiepark BONTE MIDDAG

donderdag 18 augustus om 12:00 - 18:00

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma. Samen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer. De ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning is laagdrempelig, relaxt en uitnodigend voor alle leeftijden.

PROGRAMMA 18 augustus

Vandaag is een nog bijzonderere dag dan gisteren!! Het is de aller-allerlaatste Vakantiepark-dag van de zomer. We zijn deze ene keer niet op ons eigen eiland maar net voor de deur, buiten de poort. Van 12u tot 17u gaan we daar los met een heel bijzonder programma!

12u – 14u Picknicken met Aïcha
12u – 13u Voorlezen naast de mobiele Bieb
13u – 14u30 De eerste ronde van de BRULRACE!
14u – 15u TikTokken met Shainy
14u30 – 15u30 Live muziek doorrrrrr Ida Weiler
15u30 – 17u De tweede ronde van de BRULRACE!

Daarnaast komen de jongeren van Buurtkamer de Luyk schaafijs verkopen! Voor 2 euro geniet je van een heerlijk verkoelend drankje.

En, ben je al klaar voor het nieuwe schooljaar? Nog even iets anders met je haar? Dat kan. Je kan je haar laten vlechten door Tamia Noordzee.

Verder is er een knutseltafel en verschillende spelletjes om te spelen tussen het schreeuwen, eten, vlechten en luisteren door.

Gegevens

Datum:
donderdag 18 augustus
Tijd:
12:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps