Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerconcert Residentie Orkest

28 augustus, 2022 om 19:30 - 20:30

€11,00

In de openlucht ontmoeten zonneschijn en zomerse klanken elkaar. Het Zuiderparkzomerconcert verbindt jong en oud, klassiek en luchtig, buurt en stad.

De warmte gloeit nog na in het Haagse Zuiderpark. Speelse klanken dansen over het gras, door de bladeren en tussen de stoelen. Het Zuiderparkzomerconcert staat voor ontmoeting, midden in de stad, middenin de zomer en middenin het muzikale hart.

De zomer wordt vanavond in muziek vervat. Zelfverzekerde verleidelijkheid in Bizets Carmen. Een zoet-zwierige Summer Evening van Delius. Vrolijke dartels in Milhauds Scaramouche. En, tot slot, de warmte van de zon en de belofte van het nieuwe begin die doorklinken in Griegs Peer Gynt. Dirigent Sander Teepen, saxofonist Femke Steketee en het Residentie Orkest brengen samen muziek naar het Zuiderpark.

Het Zuiderparkzomerconcert is onderdeel van Symphony 2030, een initiatief van het Residentie Orkest. Onder de vlag Symphony 2030 verbindt het orkest jong en oud, buurtbewoners en de stad met de kracht van muziek.

Kaartverkoop start op 17 mei 2022.

Gegevens

Datum:
28 augustus, 2022
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
€11,00
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag,