Het ultieme vakantiegevoel op ons eiland! Programmamaker Annemarie vertelt!

Het ultieme vakantiegevoel op ons eiland! Programmamaker Annemarie vertelt!

Op een onbewoond eiland… is het alle dagen feest! En dat is in het Zuiderparktheater nog helemaal waar ook. Het openluchttheater ligt op een eilandje naast het zwembad in het Zuiderpark. Deze zomer zetten we het hek weer wijd open voor iedereen uit de buurt, stad en wijde omtrek. Mis het niet, er is veel (gratis) te beleven!

“Je kunt iedere keer weer langskomen!”

Annemarie de Bruijn organiseert het programma met heel veel betrokkenen. Ze vertelt: “We zijn soms wel zeven dagen per week open! Vanaf maandag 11 juli is het zes weken lang Vakantiepark voor alle Haagse kinderen. Je kunt dus iedere keer weer langskomen want elke dag en week is anders! Neem je vrienden, broers en zussen, buurkinderen of zelfs opa en oma mee.”

Hoe ziet een dagje Vakantiepark er dan uit, Annemarie? “’In de ochtend ontwaken we rustig met het uithangen van de hangmatten, het uitstallen van de knutselspullen, in de parkbieb wordt er lekker voorgelezen en er is een koffiebar voor grote mensen. Iedere dag sluiten we af met iets bijzonders; kinderdisco, een voorstelling of verrassingsoptreden van Haagse muzikanten. Er tussenin? Dat is iedere dag anders! We werken met een ‘je-ziet-ter-plekke-wat-er-te-doen-is’ dagplanning. Van workshop tot uitgebreid samen lunchen.”

Ook voor grote mensen is er genoeg te beleven. “Zo kun je grote artiesten uit het buitenland zien zoals Seasick Steve, St Paul & The Broken Bones, Asaf Avidan en Clouseau,’’ vervolgt Annemarie. “Ook organiseren we drie keer een Jazz in the Park festivalavond met Michael Varekamp. Het Jong Metropole Orkest en Residentie Orkest komen langs voor mooie zomeravond optredens. Ook I LOVE HIPHOP en het Haagse Beatfestival zijn weer van de partij. Genoeg te beleven. Ik hoop iedereen te mogen begroeten!”