Het ultieme vakantiegevoel op ons eiland! Programmamaker Annemarie vertelt!

Het ultieme vakantiegevoel op ons eiland! Programmamaker Annemarie vertelt!

Stap op het vlot en laat je verwonderen. De vaste eilandgasten weten het allang, op een eiland is alles gewoon veel chiller. Kom het ook ervaren en geniet zes weken lang van een verrassend zomerprogramma boordevol voorstellingen, workshops, concerten en andere leuke (gratis) activiteiten voor jong en oud!

“Ik heb gewoon de leukste baan ter wereld!”, roept programmeur Annemarie de Bruijn uit. Ook dit jaar is zij weer verantwoordelijk voor de invulling van het programma en heeft ze weer ontzettend haar best gedaan om allerlei toffe dingen te organiseren die een grote glimlach op jouw gezicht toveren. “Het is een heel gevarieerd programma waar je je kan laten verrassen en verwonderen”, zegt Annemerie. “Wat dacht je bijvoorbeeld van muziekworkshops van Ready2Play, magische kunstinstallaties, lunch met Aïcha en een doldwaze silent-disco-voorstelling? Of kom lekker spelen, lezen of kletsen in een van de vele knusse hoekjes tussen de bomen,’’ somt ze op. “Waar je ook van houdt, er is voor iedereen wel wat te doen.”

Dat is nog niet alles. “Want we krijgen hoog bezoek,’’ tipt Annemarie. “Tijdens onze feestelijke kick-off met de Vakantiepas op maandag 10 juli komen burgemeester Jan van Zanen en goochelaar Steven Kazan (ja… de zoon van!) namelijk langs om het Vakantiepark officieel te openen! Supergaaf! Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, want het Vakantiepark is nog tot donderdag 17 augustus elke dinsdag, woensdag en donderdag geopend. Iedere dag is het programma anders. Dus je kunt steeds opnieuw langskomen. Tot snel op ons theatereiland!”