Kindervoorstellingen op het grote podium

Kindervoorstellingen op het grote podium

Hooggeëerd publiek! In de zomervakantie presenteren we je zoals ieder jaar gave voorstellingen op het grote podium. Op de opening na moet je hier vooraf een kaartje voor kopen via de online kassa op www.zuiderparktheater.nl.

Bijna alle voorstellingen hebben gratis entree (wel reserveren) met:

Ouders betalen wel entree €5,- Voor alle anderen vanaf 4+ geldt ook €5,- entree p.p. De Kaartverkoop via Ernst & Bobbie verloopt via Zuiderpark Live.


Yalla Yalla: Kubus Kubus Kubus (3+)

Wo 13 juli om 11.00 en 14.00 uur

Vervolgens zijn er elke woensdag bijzondere voorstellingen. We beginnen op woensdag 13 juli met Kubus Kubus Kubus (3-8 jaar) van Yalla Yalla. Er zijn die dag 2 voorstellingen om 11 en 14.00 uur. Verwacht fysiek theater vol humor.


Daan Draait: Fantasiedier (5+)

Wo 20 juli om 11.00 uur, 13.00 en 15.00 uur

Kom een week later langs voor een Silent Disco avontuur van Daan Draait. Ga mee op zoek naar het Fantasiedier met het hele gezin (5+). Fantasiedier is een mee-doe-voorstelling die de verbeelding prikkelt en laat kinderen en hun ouders samen spelen. Deze voorstelling speelde eerder o.a. op Theaterfestival de Parade.


Rake Klappen: Klauterstout (4+)

Wo 3 aug om 11.00, 12.30 uur, 14.00 uur

Op woensdag 3 augustus kun je je klaar maken voor Klauterstaut door Rake Klappen (4+). Een humoristische acrobatische voorstelling die al snel verandert in een mee-doe-avontuur. Kinderen mogen zelf het podium opkomen en de acteurs veranderen in levende klimpalen en loopbruggen.


Pop-up Dance: Assepoes (7+)

Wo 10 aug om 14:00 uur

Een week later op woensdag 10 augustus is het dansen geblazen bij Assepoes (7+) van Pop-Up Dance. Deze jonge balletdansers dansen prachtig en krijgen na de voorstelling ook iedereen in beweging op het oude bekende sprookje.


Ton Meijer: Be Bach (5+)

Wo 17 aug om 14:00 uur

Leer het verhaal van de wereldberoemde muzikant Bach kennen uiteraard met muziek bij Ton Meijer’s Be Bach op woensdag 17 augustus. Deze muzikale voorstelling is voor alle junioren (5+) en senioren van Florence Zorg! We bezorgen hen op die manier de allerlaatste Vakantiepost van de zomervakantie.


Ernst & Bobbie

Zondag 21 augustus, 13.00 en 16.00 uur

Ernst & Bobbie sluiten de zomervakantie met een grote lach af met een nieuwe voorstelling bij Zuiderpark Live! TIP: Win kaarten voor deze voorstelling met de kleurplaat, download op zuiderparktheater.nl/vakantiepark.