Komende Latin in the Park in het teken van Fania Records

Komende Latin in the Park in het teken van Fania Records

Op vrijdag 11 augustus is Latin in the Park terug in het Zuiderparktheater! Na een geweldige vorige editie met ruim 800 dansende bezoekers gaat de wereldreis in de Latijnse muziek verder naar het New York van de jaren ’70. Ook deze editie is meesterpercussionist Gerardo Rosales van de partij samen met zijn 12-koppige La Vintage Orchestra. Deze avond brengt een ode aan het iconische Fania Records: het platenlabel dat in de jaren ’70 de Salsarevolutie in New York ontketende. Kaartverkoop is in volle gang.

Over Fania Records

Fania Records wordt gezien als het boegbeeld van de Salsamuziek wereldwijd. Deze tribute avond staat in het teken van de legendarische artiesten van het label zoals Hector Lavoe, Celia Cruz, Willie Colon, Tito Puente en meer! De avonds start met een workshop Salsa on2, ook wel bekend als New York style, geleid door danseres Anne Elise Wouters. Daarna barst het feest los met Gerardo Rosales’ La Vintage Orchestra en DJ Phily!

Praktische informatie

Er zijn foodtrucks op het terrein, sfeervolle zithoekjes en natuurlijk ijskoude drankjes om mee af te koelen. Koop je tickets á €16,- p.p. Voor houders van een Ooiervaarspas is het €7,50. Het theatereiland in het Zuiderpark opent vanaf 18.00 uur. Ook op zaterdag 9 september staat een editie gepland.

Over Latin the Hague

Latin The Hague is een jonge, Haagse evenementenorganisatie dat geleid wordt door Daniël Patanduk en Rischell Dhanpal. Ze hebben als doel Latijns-Amerikaanse dans-en muziekcultuur evenementen te organiseren in Den Haag e.o. Evenementen die laagdrempelig en toegankelijk zijn, waar iedereen welkom is en lekker mee kan dansen en genieten van Latijns-Amerikaanse dans-  en muziek.