Vakantiepark gaat door!

Vakantiepark gaat door!

Vakantiepark gaat nog 5x door na de zomervakantie

De laatste week van de zomervakantie is aangebroken. Gelukkig kan iedereen het vakantiegevoel nog even vasthouden en komen nazomeren op het theatereiland. Nog 5 (mid)dagen is Zuiderpark Vakantiepark nog open. Kom 4x op woensdagmiddag meelunchen, spelen en steeds iets bijzonders beleven. Op Prinsjesdag, dinsdag 19 september, is de slotdag met groot feest.

Lekker spelen op het vlot, een potje pingpongen of gewoon luieren. Het Zuiderparktheater is 4 woensdagmiddagen extra open voor iedereen van 12 uur tot 16 uur. Tot 14.00 uur kan er een boterham meegegeten worden, dus kom gelijk uit school door en neem je klasgenoten mee! Op woensdag 23 augustus is het Verloot je Zooitje eindfeest! Op het eiland zijn allemaal kleine verloot-je-zooitje-activiteiten en komen De Vuilnismannen Trommelen op Rommel! Een interactieve voorstelling waar iedereen een drummer wordt.

De volgende weken, op woensdag 30 augustus en 6 september, komen Colors for Peace met jou samen tekenen voor de vrede. Draag bij aan dit internationale project. Houd je meer van techniek en knutselen? Dan kan je terecht bij MuseumLAB! (zie foto). Op 6 september kun je ook weer mee op excursie naar het Boerendorp. Leer hoe je groenten teelt van een echte boerin! Op woensdag 13 september speelt hét theaterspektakel: het AMULET. Theatergroep Hilaria komt hiervoor weer langs. De voorstelling is 6+ en voor 6 euro koop je een kaartje, Ooievaarspas gratis. Het programma per dag vind je op zuiderparktheater.nl/vakantiepark.

Het programma van de slotfeestdag op Prinsjesdag volgt nog.