Zomerseizoen Zuiderparktheater gestart door wethouder Bruines (Cultuur) & The Waterboys 

Zomerseizoen Zuiderparktheater gestart door wethouder Bruines (Cultuur) & The Waterboys 

Gisteren, zaterdag 18 mei, opende het Zuiderparktheater weer haar deuren. Met een slag op de gong opende Haags gemeentelijk wethouder Saskia Bruines (cultuur) en bestuursvoorzitter Nachet Louchahi het seizoen van 2024. 

Na de winterslaap is het zomertheater van de stad weer klaar voor een bomvol seizoen. Verspreid over bijna 60 dagen maken er (inter)nationale muzikanten, bands, orkesten, circusartiesten en de honderden theatervrijwilligers er voor iedereen een topzomer van. Wat wordt dit jaar het hoogtepunt? Een verhaal snacken in een levensgroot patatbakje, Tsjaikovski’s Romeo & Julia door het Residentie Orkest of betoverende geluid van Birdy bij Zuiderpark Live?

We gaan een heel mooi programma deze zomer tegemoet. Van concerten bij Zuiderpark Live, klassieke muziek en zes weken durend gratis Vakantiepark. Deze bruisende plek kan iedereen alleen genieten door de inzet van het team en haar vrijwilligers. Waarvoor graag een groot applaus,’’ zei wethouder Bruines in haar openingsspeech. Daarna startte The Waterboys met het openingsconcert.