Zuiderparktheater brengt kleurrijke groet aan Escamp

Zuiderparktheater brengt kleurrijke groet aan Escamp

Het bloembollenmozaïek van het Zuiderparktheater bloeit. Het bloemperk met 16 meter doorsnee aan de Loevesteinlaan is een kleurrijke groet aan de wijk. De bloemen vormen een patroon van de kenmerkende overkapping van het openluchttheater. In het midden staat ‘5 JAAR’, afgelopen september werd namelijk het lustrum gevierd. Voor het mozaïek werden 28.150 bollen gepland naar een ontwerp van Jan Guldemond. Met JUB Holland en het groenbedrijf van Gemeente Den Haag kon dit gerealiseerd worden.

Komende zomer gaat het theater weer open. Het programma zal op vrijdag en zaterdag bestaan uit concerten en cabaretvoorstellingen door bekende artiesten, geprogrammeerd via het gerenommeerde evenementenbureau Greenhouse Talent. Ook komt er in de zomervakantie een uitgebreid vakantieprogramma voor en door de wijk. De agenda wordt medio mei bekend.

Het café in het theater is sinds vandaag geopend voor take away drankjes en homemade taart. Daarnaast wordt er nog onderhoud gepleegd aan de tribune, kleedruimtes, een nieuwe barcontainer en snoeiwerk.