Zuiderparktheater zet hek weer open voor seizoensopening: nieuwe namen: A Mile in My Shoes, Clouseau, Vakantiepas Kick-off feest

Zuiderparktheater zet hek weer open voor seizoensopening: nieuwe namen: A Mile in My Shoes, Clouseau, Vakantiepas Kick-off feest

Zondag 1 mei is het zover, de seizoensopening van het Zuiderparktheater. Op die dag komen 150 vrijwilligers uit Den Haag Zuidwest naar het theater voor een weerzien, workshops en optredens. Vrijdag 6 mei is de Edwin Evers Band te gast met een jaren 80 programma voor een uitverkochte tribune. Aan de zomeragenda worden nog steeds nieuwe namen toegevoegd. Waaronder de kunstinstallatie A Mile in My Shoes met Winternachten en de Belgische broers Clouseau. In de zomervakantie barst het Vakantiepark los. 

NIEUW OP HET PROGRAMMA
IN ANDERMANS SCHOENEN
Winternachten is erin geslaagd A Mile in My Shoes, een interactief kunstproject van de Britse kunstenaar Clare Patey naar Den Haag te halen, waarbij bezoekers letterlijk in de schoenen van een ander kunnen staan en iemands verhaal horen tijdens een korte wandeling. Voor Winternachten werden Haagse verhalen toegevoegd aan de ‘schoenendoos’. A Mile in My Shoes is gratis te bezoeken op het Spuiplein vanaf donderdag 9 juni en vanaf 22 juni verhuist de ‘schoenendoos’ naar het Zuiderparktheater. Hier is de installatie iedere woensdag, zaterdag en zondag te bezoeken tot 17 juli.

CLOUSEAU BIJ ZUIDERPARK LIVE
De grote doorbraak van Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, vindt plaats in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en “Clouseaumania” is een feit. Sindsdien bleef Clouseau keihard aan de weg timmeren, met als gevolg twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits. Op donderdag 18 augustus komen ze naar Zuiderpark Live! 

OPENING VAKANTIEPARK 
Zuiderparktheater en de Stichting VakantiePas trappen de zomervakantie af met feest op maandag 11 juli 2022 om 15.00 uur ’s middags! Met de VakantiePas kunnen zo’n 55.000 Haagse kinderen genieten van muziek, cultuur, sport en spel in en om de stad. Een ultiem vakantiegevoel! Uit heel Den Haag en omgeving werken er zo’n 80 aanbieders van activiteiten mee. Het Zuiderparktheater presenteert weer een 6 weken lang Vakantieparkprogramma op dinsdag, woensdag en donderdag. De groep DrumDrumDrum zal een knallende opening verzorgen met BANWAKABOOM. Vooraf is er al gelegenheid tot spelen op het terrein, erna een kinderdisco met Funky Fran.  

Het hele programma dat tot nu toe bekend is, is te vinden op zuiderparktheater.nl/agenda. Aan het programma worden nog steeds nieuwe evenementen toegevoegd.