Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

ADRES: Henriette Roland Holstweg 100, Den Haag

Het Zuiderparktheater ligt op een eilandje, midden in het Zuiderpark. Het park heeft meerdere ingangen: aan de Vreeswijkstraat, Loevesteinlaan, Melis Stokelaan en het Veluweplein. Je kunt elke ingang nemen en de bordjes ‘Openluchttheater’ volgen. Het gemakkelijkst zijn we te vinden als je via de parkeerplaats aan de Mr. P. Drooglever Fortuynweg bij het zwembad het park ingaat. Je loopt dan recht op ons hek af.

Als je je smartphone wil gebruiken om ons te vinden, toets dan Mr. P. Drooglever Fortuynweg 59 in. Let op:  je komt dan terecht bij het Zwembad Zuiderpark i.p.v. het Zuiderparktheater. Maar dan hoef je alleen nog maar het park in te lopen.

Contact & vragen

Ons telefoonnummer is 06 1713 1862. Op voorstellingsdagen zijn wij 3 uur voor aanvang te bereiken via telefoon en Whatsapp. Stuur op overige momenten een email naar info@zuiderparktheater.nl. Of kijk bij het kopje ‘je bezoek’ op de website.

Openbaar vervoer

Het Zuiderpark is vanaf Centraal Station én Holland Spoor bereikbaar met trams 9 (halte Zuiderpark) en 16 (halte Loevesteinlaan) of met de bussen 23 (halte Loevesteinlaan) en 26 (halte Moerweg). Je bereikt het theater, als je via de parkeerplaats aan de Mr. P. Drooglever Fortuynweg bij het zwembad het park ingaat. Je loopt dan recht op de ingang van het Zuiderparktheater af.

Fiets & scooter

Om je (bak)fiets & scooter te parkeren staat bij het theater een (beperkt) aantal fietsnietjes. Meer fietsnietjes staan voor het zwembad in de Mr. P. Drooglever Fortuynweg of bij de Sportcampus. Het is niet toegestaan fietsen of scooters mee het terrein op te nemen. Houd svp de weg vrij voor hulpdiensten. 
Er is geen gelegenheid om uw elektrische fiets op te laden bij het theater.

Auto's en parkeren

We raden je aan met fiets of openbaar vervoer naar het Zuiderparktheater te komen. Wil je toch met de auto komen?  Parkeren kan in 1 van de parkeergarages aan de Leyweg. Dit is circa 10 minuten lopen naar het theater.

Parkeergarage Leyweg 1, adres: Leyweg 791
Beheerder Q-park: Je kunt tot 21.30 uur in rijden en 24 uur per dag uitrijden.   (info)

Parkeergarage Leyweg 2, adres: Hengelolaan 170Z
Beheerder P1: Je kunt deze tot 21.30 uur in en uitrijden. Let op na 21.30 u kun je dus niet uitrijden. (info)

Het Zuiderparktheater is per auto ook via de rotonde Melis Stokelaan/Aagje Dekenlaan bereikbaar, maar het aantal parkeerplekken is hier zeer beperkt. 

Let op: Door wegwerkzaamheden is de Beatrixlaan in Rijswijk tot 2024 afgesloten. Neem vanaf de snelweg A4 afrit N211 richting Den Haag Zuid/Wateringse Veld en rijd via de Dedemsvaartweg.

Mindervaliden

Het terrein van het Zuiderparktheater is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een aangepast toilet. Mindervaliden kunnen in hun rolstoel vóór de tribune plaatsnemen. Wij vinden het prettig als je je komst vooraf aanmeldt bij info@zuiderparktheater.nl. We zorgen dan dat er iemand is om je in het theater te begeleiden.

Wijkbus

Stichting de Wijkbus Moerwijk, Morgenstond & Wateringse Veld is er voor iedereen die om een of andere reden niet van het openbaar vervoer gebruik kan maken. Met 9 chauffeurs bieden zij vervoer aan op afspraak. Dit geldt zowel voor jong als oud en er is geen medische verklaring of pasje nodig. Reserveren kan via www.wijkbusmmwv.nl.

bereikbaarheid wijkbus