Contact

Bezoekadres

Henriëtte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag
Let op: Hier kun je niet parkeren met de auto. Kijk voor info bij bereikbaarheid.

+31 6 27217645

Op voorstellingsdagen zijn wij 3 uur voor aanvang te bereiken via telefoon en Whatsapp. Stuur op overige momenten een email. Of kijk bij het kopje ‘je bezoek’ op de website.

Mail ons

Mail ons via info@zuiderparktheater.nl of vul onderstaand formulier in

Contactformulier

Mocht je vragen hebben over ons theater vul dan het contactformulier in.

Facturen

Facturen kunt u richten aan facturen@zuiderparktheater.nl o.v.v. de naam van uw contactpersoon. Voor reclamaties over betaling kunt u terecht bij de zakelijk directeur.

Bereikbaarheid

Het Zuiderparktheater ligt op een eilandje, midden in het Zuiderpark. Het park heeft meerdere ingangen: aan de Vreeswijkstraat, Loevesteinlaan, Melis Stokelaan en het Veluweplein. U kunt elke ingang nemen en de bordjes ‘Openluchttheater’ volgen.

Het gemakkelijkst zijn we te vinden als u via de parkeerplaats aan de Mr. P. Drooglever Fortuynweg bij het zwembad het park ingaat. U loopt dan recht op ons hek af. Als u uw smartphone wilt gebruiken om ons te vinden, toets dan Mr. P. Drooglever Fortuynweg 59 in. Let op: u komt dan terecht bij het Zwembad Zuiderpark i.p.v. het Zuiderparktheater. Maar dan hoeft u alleen nog maar het park in te lopen.

Openbaar vervoer

Het Zuiderpark is vanaf Centraal Station én Holland Spoor bereikbaar met trams 9 en 16 (halte Zuiderpark/Melis Stokelaan) of met de bussen 23 (halte Loevesteinlaan) en 26 (halte Moerweg). U bereikt het theater als u via de parkeerplaats aan de Mr. P. Drooglever Fortuynweg bij het zwembad het park ingaat. U loopt dan recht op de ingang van het Zuiderparktheater af.

Auto's en fietsen

We raden u aan met fiets of openbaar vervoer naar het Zuiderparktheater te komen.

Mocht u toch met de auto willen komen, dan is het Zuiderparktheater via de rotonde Melis Stokelaan/Aagje Dekenlaan bereikbaar. Er zijn in het park drie parkeerplaatsen te vinden, namelijk bij de ingangen aan het Veluweplein en de Melis Stokelaan (ter hoogte van de rotonde Melis Stokelaan/Aagje Dekenlaan). Voor de parkeerplaats die het dichtst bij het theater ligt, toetst u in uw GPS de Mr. P. Drooglever Fortuynweg 59 (let op: u komt dan terecht bij Zwembad Zuiderpark i.p.v. het Zuiderparktheater). Loop daar het park in. Parkeren kan ook in de parkeergarage aan de Leyweg & Hengelolaan. Houd u er rekening mee dat het wat tijd kost om dan naar het theater te lopen (ingang Marie Heinenweg). Klik voor de actuele verkeersinformatie hier.

Om uw fiets te parkeren staat bij het theater een (beperkt) aantal fietsnietjes. Meer fietsnietjes staan voor het zwembad in de Mr. P. Drooglever Fortuynweg of bij de Sportcampus. Het is niet toegestaan fietsen of scooters mee het terrein op te nemen.

Mindervaliden

Het terrein van het Zuiderparktheater is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een aangepast toilet. Mindervaliden kunnen in hun rolstoel vóór de tribune plaatsnemen. Wij vinden het prettig als u uw komst vooraf aanmeldt bij info@zuiderparktheater.nl. We zorgen dan dat er iemand is om u in het theater te begeleiden.