Veelgestelde vragen over het Vakantiepark

Hieronder vind je veelgestelde vragen over het Vakantiepark. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een bericht naar info@zuiderparktheater.nl.

Vraag: Kan ik mijn kind aanmelden voor het Vakantiepark?
Antwoord: Dat is niet nodig, je kunt iedere dag langs komen. Alleen voor de voorstellingen moet een kaartje kopen of als je een VakantiePas of Ooievaarspas hebt via de website reserveren.

Vraag: Hoe laat kan ik mijn kind brengen en ophalen?
Antwoord: Het Vakantiepark is geen kinderopvanglocatie. Wij verwachten dat alle kinderen onder begeleiding van een (groot)ouder of oppas naar het Vakantiepark komen.

Vraag: Blijft mijn kind slapen bij het Vakantiepark?
Antwoord: Het Vakantiepark is geen kamp maar een dagprogramma. Je kunt niet blijven slapen. Je kunt wel meerdere keren langs komen.

Vraag: Ik wil met een groep kinderen komen van de BSO. Moet ik ons aanmelden?
Antwoord: Ja graag ontvangen we dit meerdere dagen van tevoren zodat we hier op tijd rekening mee houden. Als je met een groep komt rekenen we ook op voldoende begeleiders vanuit jullie organisatie. Mail ons naar info@zuiderparktheater.nl

Vraag: Vanaf hoe oud is het Vakantiepark geschikt?
Antwoord:  Ons programma is geschikt vanaf 2 jaar, uiteraard zijn dat niet alle onderdelen. De meeste onderdelen zijn 5+ jaar. Indien anders is dit vermeld.

Vraag: Wie verzorgen het programma?
Antwoord: Dit doen de vrijwilligers van het Zuiderparktheater met een groot aantal organisaties uit de wijk zoals de Bibliotheek, Dakota en Wijkz. Alle vrijwilligers zijn gewend om met kinderen te werken en zijn vooraf gescreend.

Vraag: Wat gebeurt er als het regent tijdens het Vakantiepark?
Antwoord: Het programma kan dan wijzigen. Gelukkig zijn er op het terrein verschillende overkapte stukken en houdt het bos veel regen tegen. Als het onweert wordt het programma afgelast. Dit is vanwege de veiligheid. We communiceren dan via onze social media.

Als er een kaartje is waar je een voorstelling voor hebt gekocht geldt het standaard regenprotocol van het theater.

Vraag: Wat moet ik meenemen naar het Vakantiepark?

Antwoord: Je hebt geen specifieke spullen nodig in het Vakantiepark. Als je wilt optreden op de Platte Kar mag je natuurlijk je mooiste outfit aan doen. Op hele zonnige dagen is het wel aan te raden om zonnebrand te smeren, een pet of hoedje voor op je hoofd en een navulbare fles voor water mee te nemen.

Vraag: Ik wil wel een kaart maken voor de Haagse ouderen maar kan niet naar het Vakantiepark komen. Wat kan ik doen?

Antwoord: Je kunt hier de kaarten downloaden en zelf printen. Je kunt de kaarten op sturen naar

Postbus 32336

2503 AA Den Haag. Wij sturen ze dan door naar de ouderen.

Vraag: Wanneer hoor ik of ik de kleurwedstrijd heb gewonnen en wat kan ik winnen?

Antwoord: Op donderdag 18 augustus maken we de winnaar bekend bij de Brulrace. De kaartjes die je wint zijn voor 4 personen naar Ernst & Bobbie bij Zuiderpark Live op zondag 21 augustus. Je krijgt voor je ingeleverde kleurplaat sowieso een ijsje aan de bar.

Vraag: Ik heb een Ooievaarspas, wat is er gratis voor mij?

Antwoord: met een Ooievaarspas kun je gratis naar de voorstelling, let op je moet wel een kaartje reserveren via onze website. Op vertoon van je Ooievaarspas krijg je bovendien een gratis kopje koffie, thee, limonade of ijsje. Je moet je pas meenemen naar het terrein, deze wordt gescand.

Vraag: Ik heb een VakantiePas, wat is er gratis voor mij?

Antwoord: met VakantiePas kun je gratis naar de voorstelling, let op je moet wel een kaartje reserveren via onze website met de code VAKANTIEPAS22. Neem wel je Pas mee naar het terrein, deze wordt gecontroleerd en bestempeld.

Vraag: Mijn kind heeft een VakantiePas maar ik niet. Moet ik dan een kaartje kopen?

Ja, als als ouder/begeleider moet je een kaartje kopen via onze kassa à €5,- p.p. Dit geldt echter niet voor alle voorstellingen. Als het gratis is voor begeleiders staat dit aangegeven.

Vraag: Mag ik fotograferen in het Vakantiepark?

Antwoord: Je mag natuurlijk je eigen kind fotograferen maar vanwege privacyredenen vragen we je niet om bezoekers van andere kinderen te maken.

Er is wel vaak een fotograaf van het Zuiderparktheater aanwezig. Indien je gefotografeerd wordt en dit niet wilt kun je dit aangeven. De fotograaf herken je aan het t-shirt.

Vraag: Welk eten en drinken kan ik kopen?

Antwoord: Op het terrein zijn warme en koude non-alcoholische dranken, ijsjes, koek, snoep en gezonde snacks. In de Foodcaravan zijn daarnaast wisselende zoete en hartige gerechten te koop. Denk bijvoorbeeld aan poffertjes, een broodje worst en patat.  

Vraag: Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Antwoord:  Er is eten en drinken op het terrein te koop. Hiermee steun je ons theater voor het maken van een programma als het Vakantiepark. Op het eten van een eigen meegebrachte kleine snack zullen we niet handhaven. Voor een uitgebreide picknick vragen we je om een plek te zoeken in het Zuiderpark.

Vraag: Mag ik mijn hond meenemen?

Antwoord:  Honden mogen mits aangelijnd mee op het terrein. Wij verzoeken je echter je hond niet te uit te laten op het terrein. Mocht je hond overlast geven, kunnen wij je vragen om het terrein te verlaten.

Vraag: Is er EHBO aanwezig?

Antwoord: De aanwezige bedrijfsleider heeft een BHV-diploma voor eerste hulpverlening. Op het terrein is bovendien een AED.

Vraag: Mag ik roken tijdens het Vakantiepark?

Antwoord: Bij programma voor kinderen is ons hele terrein rookvrij.