Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

ADRES: Henriette Roland Holstweg 100, Den Haag

Het Zuiderparktheater ligt op een eilandje, midden in het Zuiderpark. Het park heeft meerdere ingangen: aan de Vreeswijkstraat, Loevesteinlaan, Melis Stokelaan en het Veluweplein. Je kunt elke ingang nemen en de bordjes ‘Openluchttheater’ volgen. Het gemakkelijkst zijn we te vinden als je via de parkeerplaats aan de Mr. P. Drooglever Fortuynweg bij het zwembad het park ingaat. Je loopt dan recht op ons hek af.

Als je je smartphone wil gebruiken om ons te vinden, toets dan Mr. P. Drooglever Fortuynweg 59 in. Let op:  je komt dan terecht bij het Zwembad Zuiderpark i.p.v. het Zuiderparktheater. Maar dan hoef je alleen nog maar het park in te lopen.

Openbaar vervoer

Het Zuiderpark is vanaf Centraal Station én Holland Spoor bereikbaar met trams 9 (halte Zuiderpark) en 16 (halte Loevesteinlaan) of met de bussen 23 (halte Loevesteinlaan) en 26 (halte Moerweg). Je bereikt het theater, als je via de parkeerplaats aan de Mr. P. Drooglever Fortuynweg bij het zwembad het park ingaat. Je loopt dan recht op de ingang van het Zuiderparktheater af.

Auto's en fietsen

We raden je aan met fiets of openbaar vervoer naar het Zuiderparktheater te komen. Mocht je toch met de auto willen komen, dan is het Zuiderparktheater vibereikbaar. Parkeren kan in de parkeergarage aan de Leyweg & Hengelolaan (circa 10 minuten lopen naar het theater). Het Zuiderparktheater is per auto ook via de rotonde Melis Stokelaan/Aagje Dekenlaan bereikbaar, maar het aantal parkeerplekken is hier zeer beperkt. 

Om je fiets te parkeren staat bij het theater een (beperkt) aantal fietsnietjes. Meer fietsnietjes staan voor het zwembad in de Mr. P. Drooglever Fortuynweg of bij de Sportcampus. Het is niet toegestaan fietsen of scooters mee het terrein op te nemen.

Mindervaliden

Het terrein van het Zuiderparktheater is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een aangepast toilet. Mindervaliden kunnen in hun rolstoel vóór de tribune plaatsnemen. Wij vinden het prettig als je je komst vooraf aanmeldt bij info@zuiderparktheater.nl. We zorgen dan dat er iemand is om je in het theater te begeleiden.

Wijkbus

Stichting de Wijkbus Moerwijk, Morgenstond & Wateringse Veld is er voor iedereen die om een of andere reden niet van het openbaar vervoer gebruik kan maken. Met 9 chauffeurs bieden zij vervoer aan op afspraak. Dit geldt zowel voor jong als oud en er is geen medische verklaring of pasje nodig. Reserveren kan via www.wijkbusmmwv.nl.

bereikbaarheid wijkbus