Eten en drinken

Eten en drinken in het Zuiderparktheater

Het terras, foodtruckbos en de drie bars zijn open als er voorstellingen of activiteiten in het theater zijn. Kijk op de agenda voor een overzicht. Uiteraard is het afhankelijk van het tijdstip op de dag, het aantal verwachte bezoekers en type activiteit welk aanbod er van eten en drinken is. 

Wat staat er zoal op het menu? 

verse friet of nacho’s
broodje worst vanuit de eigen worstenmakerij van Kaas & Worst
een goede kop koffie of verse muntthee met een lekker stuk taart gebakken door onze vrijwilliger Ama
een ruime keuze van ijsjes
sapjes en frisdrank
vers getapte biertjes (huismerk: Ruhrgold)
goed glas wijn

We zijn verborgen pareltje, gelegen in de natuurlijke omgeving van het Zuiderpark, is bij uitstek dé ontmoetingsplek van bewoners uit de buurt en bezoekers van het park. Het is een plek waar je in de zomer buiten kunt genieten van een ijskoude versnapering op het ruim opgezette (deels overdekte) terras. En dat alles met fijne muziek op de achtergrond. Het café is geopend als er activiteiten zijn. Zijn er gratis activiteiten (en dat gebeurt vaak) dan mag je gewoon doorlopen! Het terras en cafe worden gerund door Kaas & Worst en het team en geweldige vrijwilligers van het Zuiderparktheater.

Extra's

Heeft u iets te vieren of bent u op zoek naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Stichting Zuiderparktheater verzorgt ook graag uw verjaardagsfeest, bruiloft of vergadering. Wij denken graag met u mee. Neem voor meer informatie contact op met horeca@zuiderparktheater.nl

In de omgeving van Zuiderparktheater

In het Zuiderpark vind je een drietal eetgelegenheden: