Jazz in the Park

Drie mini jazzfestivals in Zuiderpark

Deze zomer organiseert het Zuiderparktheater samen met Haags muziekicoon Michael Varekamp & The Legends drie spetterende ‘minifestivals’. Drie zwoele zomeravonden waar de vonken vanaf vliegen en waarbij meesterlijke musici uitgedaagd worden om hun grenzen op te zoeken. Samen met aanstormende professionals, DJ collectief Tabass-Co, foodtrucks en meer wordt het Zuiderparktheater omgetoverd tot een inspirerend festivalterrein. Waan je een avond op legendarische plekken als Woodstock of The Isle of Wight.

3e editie: Miles Vibes!

Na twee zinderende edities sluit de Jazz in the Park reeks af met een avond helemaal in het teken van Miles Davis die jarig zou zijn geweest op 26 september. De ‘Picasso van de Jazz’ jazzmuzikant herleeft op dit minijazzfestival in de openlucht.

Met Michael Varekamp, Wiboud Burkens, Dimitri Chapeau & The Legends, Sm!ta James, Peter Somuah Band, Jeffrey Spalburg en DJ Collectief Ta-bassco belooft het weer een toverachtige avond te worden met Jazz, Dance en Spoken Word. De avond wordt afgetrapt door Erasmus Jazz Award winnaar Peter Somuah, waarna spokenword artieste Smita James als een ritmische redenaar met passie verspreid. Op het derde deel van de avond maken Michael Varekamp, Wiboud Burkens & The Legends hun opwachting. De DJ’s  van DJ collectief Tabass-Co maken de avond compleet en spelen meerdere keren met een live muzikant. De avond wordt aan elkaar gepraat door acteur en stand up comedean Jeffrey Spalburg. Ticketverkoop is gestart, €10,- p.p. (50% korting Ooievaarspas).

Bekijk foto's in en rondom ons park

Door de jaren heen hebben er al vele artiesten en cabaretiers in ons openluchttheater gestaan. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk onze fotoalbums en beleef het park zoals je het nooit eerder hebt ervaren.