Win de Relaxarette voor jezelf en 10 vrienden!

Relaxarette in het Zuiderparktheaer

Dinsdag 9 t/m donderdag 11 augustus is het mogelijk om even weg te dromen in de Relaxerette. In samenwerking met De Ooievaarspas komt de installatie van kunstenaar Arjan Kruidhof naar het Haagse openluchttheater. Je draait in een van de hangmatten een rondje boven de grond en luistert ondertussen naar een verhaal of soundscape van Marieke L. Rijneveld, Jolle Roelofs, Jamila Faber, Pieter van der Sman en Arjan Kruidhof. Enkele zijn ook Engels gesproken.

DE WINACTIE IS GESLOTEN

Het Zuiderparktheater organiseert een unieke winactie bij de Relaxerette. Win een uurtje de Relaxerette voor jezelf en 10 vrienden. Je hoeft niet te wachten en kunt zo vaak als je wilt! Dit is een uur tijdens de dagen dat de installatie neerstrijkt. Meedoen kan via dit formulier:

Actievoorwaarden:

Mee doen kan tot maandag 8 augustus 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijs is voor maximaal 11 personen geldig vanaf 5 jaar. De prijs kan alleen worden ingewisseld op dinsdag 9 t/m donderdag 11 augustus, tijd in overleg. De prijs is niet inwisselbaar voor geld. De prijswinnaars worden op de foto gezet en op social media gedeeld. Alle deelnemers ontvangen de Zuiderparktheater nieuwsbrief na inschrijving. Maximaal 1x deelnemen per emailadres.

Vakantiepark

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis programma. Samen spelen, sporten, optreden, luieren, knutselen, dansen en nog veel meer.