Voorstellingen Harrie Jekkers geannuleerd

Voorstellingen Harrie Jekkers geannuleerd

Helaas moeten wij u mededelen dat de voorstelling ‘Achter de Duinen’ van Harrie Jekkers is geannuleerd. Harrie Jekkers heeft een ongeluk gehad en is daardoor de komende weken helaas niet in staat om voorstellingen te spelen vanwege een verbrijzelde elleboog. Natuurlijk vinden we dat ontzettend jammer en wensen we Harrie Jekkers veel beterschap.

Alle voorstellingen die gepland stonden op 4,5,8,9 en 10 september zijn geannuleerd. De door u aangeschafte tickets voor deze voorstellingen komen hiermee te vervallen.
U kunt uw geld terugvragen door uw gegevens in te vullen via deze link: https://zuiderparktheater.stager.nl/refund-or-support-your-organizer

Als u ons een hart onder de riem wil steken, dan heeft u ook de mogelijkheid om (een deel van) het bedrag aan ons te doneren.

We verzoeken u om voor 7 september uw keuze door te geven via info@zuiderparktheater.nl. Na deze datum zult u, afhankelijk van uw keuze, het bedrag op uw rekening teruggestort krijgen.

Het theater onderzoekt de mogelijkheid om de voorstelling later in het jaar toch nog te tonen. Wij zullen dat tijdig bekendmaken op onze website en sociale media kanalen.

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met ons via info@zuiderparktheater.nl