Zuiderpark Live arrangement Van der Valk Hotel Delft A4

Hotel bij Zuiderparktheater

Kom je van ver weg of wil je gewoon gemak na een avondje uit? Blijf slapen in het gloednieuwe Van Der Valk Hotel Delft A4 vlakbij Zuiderparktheater. Parkeer je auto, neem de shuttle of fiets en geniet van het concert in de openlucht. De volgende dag slaap je heerlijk uit, bezoek je de stad Delft of juist een dagje strand. Het is allemaal om de hoek!

Hotelarrangement Zuiderpark Live

Over Hotel Van der Valk Delft A4

Dicht bij het Zuiderparktheater en de stad van Delfts Blauw en midden in het mooie groene Midden-Delfland heeft het nieuwe Van der Valk Hotel Delft A4 haar deuren geopend. Hier vind je luxe en heerlijk eten, kun je werken én tot rust komen. De omgeving biedt een schat aan mooie Nederlandse steden en prachtige natuur. Kom en geniet van stad, strand en groen vanuit Hotel Delft A4. Het hotel telt 142 luxe hotelkamers, van Comfort tot Luxe Wellness Suite. You name it, they have it. Lekker een weekendje weg met je gezin? Dat kan in de Deluxe familiekamer. Een à la carte diner, live cooking, een drankje aan de bar of sfeervol private dinen? Bij Van der Valk  kan het allemaal. In het à la carte restaurant VdV dining geniet je de hele dag door van culinaire creaties. Van versgebakken croissants tot Van der Valk klassiekers, vers bereid met liefde en lokale kwaliteitsproducten.

Alleen al in de stad Delft, vlak bij ons hotel, kunt u zich dagen vermaken. Dompel u onder in de rijke geschiedenis, dwaal door de vele pittoreske straatjes, vergaap u aan het mooie Delfts Blauw of shop ‘till you drop. Ook de steden Den Haag en Rotterdam liggen dichtbij en bieden heel veel moois om te ontdekken. Aan de rand van Hotel Delft A4 ligt natuurgebied Midden-Delfland. Een ware oase van oude polderlandschappen, groene fiets- en wandelroutes en recreatiemogelijkheden. Door de centrale ligging tussen Delft, Schiedam en Den Haag is het natuurgebied een perfecte uitvalsbasis om het drukke stadsleven even te ontvluchten.

Dit arrangement is inclusief:

  • 1x Overnachting in een van de luxe kamers
  • 1x Ontbijt
  • 1x Een Zuiderpark Live starterpack met onder andere een concertlampje, handwaaier en oordopjes
  • Ruime kosteloze parkeergelegenheid bij hotel

Let op: dit arrangement is zonder tickets voor het concert/evenement en exclusief vervoer naar het festival terrein. De afstand van het hotel naar het Zuiderpark is +-20 minuten per fiets en +-10 minuten per auto/taxi. Ook gaat er een directe buslijn (lijn 37) vanaf het hotel richting het Zuiderpark.

Vraag naar de fietsverhuur en speciale taxi tarieven bij de receptie. Tickets voor concerten zijn hier verkrijgbaar.

De prijs van het arrangement kan per aankomstdatum/moment van reserveren verschillend zijn.

 

Locatie Van der Valk Hotel Delft A4: