Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: The Bootleg Beatles

Zuiderpark Live: The Bootleg Beatles

21 aug 2024
TICKETS »

The Bootleg Beatles bij Zuiderpark Live

Stap terug in de tijd en beleef de onvergetelijke muziek en magie van The Beatles met de ongeëvenaarde Bootleg Beatles! Deze wereldberoemde tributeband wordt overal ter wereld beschouwd als de gouden standaard van eerbetoon aan de Fab Four.

The Bootleg Beatles nemen je mee op een nostalgische reis door de jaren zestig, waarbij ze met uiterste precisie en oog voor detail het geluid en de uitstraling van The Beatles op spectaculaire wijze recreëren. Van de vroege hits zoals “Love Me Do” en “Please Please Me” tot de psychedelische meesterwerken zoals “Strawberry Fields Forever” en “Lucy in the Sky with Diamonds”, elke fase van The Beatles’ illustere carrière komt tot leven op het podium.

Ze hebben wereldwijd lovende recensies ontvangen en worden geprezen om hun overtuigende optredens. Ze worden zelfs meer dan een tributeband genoemd – een waarlijke reïncarnatie van The Beatles. The Times beschrijft hun optredens als “volledig overtuigend”, terwijl The Daily Telegraph het eerder ziet als een “reïncarnatie”.

Koop nu je tickets voor deze show op 21 augustus 2024.

Aanvullende info

Deze show is seated. Bij seated heb je altijd een vrije zitplaats, van tevoren een vaste plaats reserveren is niet mogelijk. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

 

 

Over Zuiderpark Live
Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Deel dit evenement

8189949
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps