Laden Activiteiten
Circus Meerfout - Circusbroers (4+)

Circus Meerfout – Circusbroers (4+) ism Ooievaarspas

08 aug 2024
TICKETS »

De circusbroers hebben het weer voor elkaar: de masten staan waterpas, de tent staat gespannen en de vlag wappert in de wind. De één veegt nog even de piste en de ander zorgt ervoor dat alle artiesten op tijd aanwezig zijn. De show kan beginnen! Tenminste dat was de bedoeling, maar één van de broers is iets vergeten…. Ze staan voor een grote uitdaging! Worden deze knechten van de piste zelf artiesten?

De Circusbroers is een echte familievoorstelling! Deze unieke show bestaat uit een opeenvolging van spetterende circusacts. In rap tempo en met veel humor vormen deze acts een onvergetelijke voorstelling!
Deze knotsgekke circusshow laat je genieten, verbazen, op het puntje van je stoel zitten, maar boven alles dubbel liggen van het lachen.

Leeftijdsindicatie: 4-12 jaar
Tijdsduur: 60 minuten
In samenwerking met Ooievaarspas

Over Circus Meerfout
Berl Both en Huub Cooijmans hebben elkaar leren kennen tijdens de theatertour van Cirque Magnifique. Dit klikte meteen en al gauw kwamen er ideeën om samen een show te maken. Berl en Huub delen de passie voor circus en zijn beide van mening dat een mooie circusvoorstelling ook humor mag hebben! Berl is een komische acrobaat, koorddanser en allround circusartiest. Huub is voormalig Nederlands kampioen jongleren en mag ook de titel beste kindergoochelaar van Nederland dragen.

spel Huub Cooijmans en Berl Both
regie Christa Both en Albert Klein Kranenburg

https://www.youtube.com/watch?v=s4aYt4EQwKA&t=2s
https://circusmeerfout.nl/biografie/

Info over kaartverkoop:
Voor deze voorstelling is een kaartje kopen noodzakelijk. Kinderen moeten onder begeleiding zijn van (groot)ouder/begeleider. Groepen 10+ zoals BSO’s contact via info@zuiderparktheater.nl.
 
VAKANTIEPAS: 2 euro korting per kaartje. Selecteer ticket type VAKANTIEPAS. Vakantiepaspoort(boekje) per kind laten zien/stempelen aan poort is verplicht. Ouder/begeleider normaal ticket bestellen.

OOIEVAARSPAS: Gebruik tickettype Ooievaarspas per kind/ouder/begeleider. Pas laten zien aan poort is verplicht.
 
KINDEREN 4+ / OUDERS/BEGELEIDERS: Regulier tarief van toepassing
 
Mindervaliden/rolstoelen en begeleiders kunnen een tickettype ‘rolstoel’ kopen. Beperkte beschikbaarheid.

Onderdeel van Zuiderpark Vakantiepark
Tussen maandag 15 juli t/m donderdag 22 augustus 2024
 
Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en
donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend (gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Kijk voor de dagplanning op https://www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark.

Deel dit evenement

6407126
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag,