Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: The Waterboys

Zuiderpark Live: The Waterboys

18 mei 2024
TICKETS »

The Waterboys bij Zuiderpark Live in openluchttheater Zuiderpark

Frontman Mike Scott wordt gezien als een van de beste Britse songwriters van de afgelopen 40 jaar: bekende artiesten als Ellie Goulding, Rod Stewart en Prince coverden nummers van de inmiddels 61-jarige legende. The Waterboys maakten in de jaren tachtig al furore met wereldhit ‘The Whole Of The Moon’, afkomstig van het succesalbum ‘This Is The Sea’. De mix van country, gospel en Ierse folk maakte de muziek van de mannen baanbrekend en onderscheidend. Scott ging vervolgens begin jaren negentig solo, maar na de millenniumwisseling ging hij weer spelen onder de naam The Waterboys.

Op zaterdag 18 mei te zien als seizoensopening bij Zuiderpark Live in Den Haag. Koop nu je tickets!

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

 

Aanvullende info

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Deel dit evenement

2629168
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
zaterdag 18 mei
Tijd:
20:00
Activiteit Categorieën:
, ,
Activiteit Tags:
,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps