Laden Activiteiten
Vrijheidsmaaltijd in het Park [Gratis] - ism Haagse Vrijheidsmaaltijd

Vrijheidsmaaltijd in het Park [GRATIS] – ism Haagse Vrijheidsmaaltijd

05 mei 2024

Schuif aan bij een intieme Vrijheidsmaaltijd in het park op Bevrijdingsdag. In heel Nederland vinden op zondag 5 mei 2024 bijzondere ontmoetingen plaats. Dit jaar ook op ons theatereiland!

**Wat zijn Vrijheidsmaaltijden? **
In heel het land worden op 5 mei Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Klein, groot, met lokale lekkernijen of culinaire hoogstandjes. De maaltijden zijn er in alle vormen en maten. De Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken: thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kan geven. Zeker in Den Haag als stad!

Het Zuiderparktheater doet graag mee met deze nieuwe Haagse traditie. We openen daarom ons seizoen met een intieme Vrijheidsmaaltijd. Een mooie moment waarop alle medewerkers, partners én publiek elkaar na een lange winter aan tafel weer kunnen ontmoeten of kunnen leren kennen.

Onder het genot van ‘Oma’s Tomatensoep met een Aziatische touch’ naar het recept van chefkok Nick Toet (Taarten van Babel en Youtube kanaal EtenMetNick) kun je met elkaar in gesprek. We leiden je door het programma van 12.00 tot 14.00 uur met muziek en woord. Uiteraard blikken we vooruit naar aankomend seizoen. Een seizoen die bol staat van feesten die wij in vrijheid kunnen vieren.
Vier jij dit eerste feest met ons mee?

Reserveer een gratis kaartje via de ticketknop (vol = vol dus doe het op tijd).

Deel dit evenement

  • Dit activiteit is voorbij.

Gegevens

Datum:
zondag 5 mei
Tijd:
12:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Activiteit Categorie:
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag,