Eerste van vier edities Jazz in the Park start met Soul Vibes

Eerste van vier edities Jazz in the Park start met Soul Vibes

Op donderdag 25 mei aanstaande trapt openluchttheater in het Haagse Zuiderpark de eerste van vier mini-jazzfestivals af. De eerste editie staat in het teken van Soul Vibes. Voor deze avond heeft de Haagse jazztrompettist Michael Varekamp de soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum uitgenodigd. Ook het vaste ensemble The Legends met hammondorganist Wiboud Burkens speelt mee met klassiekers van James Brown, Otis Redding en Stevie Wonder. De funky grooveband DANDANA verzorgt het eerste deel van de avond. DJ collectief Tabass-co is weer aanwezig voor de hele muzikale omlijsting op het theatereiland. En is er heerlijk eten uit de foodtrucks en ijskoude drankjes voor een ultiem festivalgevoel.

Dit seizoen werken Michael Varekamp en Zuiderparktheater weer samen onder de noemer Jazz in the Park. “Vanwege het grote succes van vorig seizoen, zijn er nu vier zwoele zomeravonden gepland. Een avond waar de vonken vanaf vliegen! Meesterlijke musici worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. We laten iedereen zich op de legendarische plekken als Woodstock of The Isle of Wight wanen,” aldus Michael Varekamp.

De edities later dit jaar:
Jazz in the Park 2: Carribean Vibes met Ronald Snijders en Narrative, vrijdag 30 juni
Jazz in the Park 3: Guitar Vibes met Jerome Hol, vrijdag 1 september
Jazz in the Park 4: Miles Vibes met Manoushka Zegelaar Breeveld, zaterdag 23 september. Kaartverkoop voor alle edities is gestart.

Kijk voor de bio’s van de artiesten op de programmapagina.