Jazz in the Park #2 gets a Surinamese touch

Jazz in the Park #2 gets a Surinamese touch

Friday 30 June sees Jazz in the Park #2 take place, this time a summery and festive Caribbean Vibes. With a quartet of mini festivals, jazz musician Michael Varekamp treats at the Zuiderparktheatre this summer. The second evening will have a Surinamese flavour on the eve of Keti Koti.

De 10-koppige Kaskawiband Ondrofeni start de avond. Deze band brengt het hele park in de Caraïbische sferen én in beweging. Michael Varekamp duikt vervolgens zelf met Narrative, zijn nieuwe allstar band, in de Caraïbische en andere roots. Explosief, funky en dansbaar. Hij laat zich inspireren op alles wat jazz lekker maakt. Verwacht een setlist vol improvisatie, de blues en de groove. Speciale gast is de in Paramaribo geboren en inmiddels legendarische fluitist Ronald Snijders. Als winnaar van de Boy Edgarprijs is het een eer om hem te mogen ontvangen. Presentatie is deze avond in handen van Lucinda Sedoc, de cabaretière heeft eveneens Surinaamse roots.
 
Uiteraard zijn ook deze avond DJ collectief Tabass-Co, foodtrucks en meer verrassingen aanwezig om het theatereiland om te toveren tot een inspirerend festivalterrein. Kaartverkoop is gestart via www.zuiderparktheater.nl/jazz. Tickets zijn €15,- excl servicekosten. Ooievaarspaskorting is beschikbaar.

The editions later this year: 

Jazz in the Park 3: Guitar Vibes met Jerome Hol
vrijdag 1 september

Jazz in the Park 4: Miles Vibes met Manoushka Zegelaar Breeveld
zaterdag 23 september.

Kaartverkoop voor alle edities is gestart. 

Kijk voor de bio’s van de artiesten bij de op de programmapagina. Alle edities zijn te vinden op zuiderparktheater.nl/jazz.