Laden Activiteiten
Canti Vaganti - Altijd onderweg (5+)

Canti Vaganti – Altijd onderweg (5+)

25 jul 2024
TICKETS »

Een Italiaanse minstreel heeft genoeg van het dwalende leven als artiest. Hij wil normaal zijn. Zijn innerlijke stem herinnert hem aan al het moois wat hij tot nu heeft meegemaakt en helpt hem inzien waar zijn echte passie ligt.

Altijd onderweg is een muzikale reis door Italië, van zuid naar noord, en verder de wereld in, vol humor, vertellingen en prachtige Italiaanse liedjes.

Over Canti Vaganti
Canti Vaganti maakt muziektheater waarin intiem theater, wereldmuziek en cabaret elkaar ontmoeten. Het gezelschap is opgericht door de Italiaan Bruno Gullo en de Nederlandse Kateleine van der Maas, beide woonachtig in Madrid. Zij reizen de hele wereld over met hun voorstellingen. Deze zomer ook te zien in Den Haag.

https://www.cantivaganti.com/nl/
https://www.facebook.com/cantivaganti/
https://www.instagram.com/cantivaganti/
https://www.youtube.com/watch?v=yq6i1lGfU3w&list=PLoCWYqP7beacuuOk29mYVDhQvGzpsqqZW

Info over kaartverkoop:
Voor deze voorstelling is een kaartje kopen noodzakelijk. Kinderen moeten onder begeleiding zijn van (groot)ouder/begeleider. Groepen 10+ zoals BSO’s contact via info@zuiderparktheater.nl.
 
VAKANTIEPAS: 2 euro korting per kaartje. Selecteer ticket type VAKANTIEPAS. Vakantiepaspoort(boekje) per kind laten zien/stempelen aan poort is verplicht. Ouder/begeleider normaal ticket bestellen.

OOIEVAARSPAS: Gebruik tickettype Ooievaarspas per kind/ouder/begeleider. Pas laten zien aan poort is verplicht.
 
KINDEREN 4+ / OUDERS/BEGELEIDERS: Regulier tarief van toepassing
 
Mindervaliden/rolstoelen en begeleiders kunnen een tickettype ‘rolstoel’ kopen. Beperkte beschikbaarheid.

Onderdeel van Zuiderpark Vakantiepark
Tussen maandag 15 juli t/m donderdag 22 augustus 2024
 
Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en
donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend (gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Kijk voor de dagplanning op https://www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark.

Deel dit evenement

5198137
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag,