Laden Activiteiten
Marieke van der Burg – Kunstinstallatie: Self Spot (interactief) ism Ooievaarspas

Marieke van der Burg – Kunstinstallatie: Self Spot (interactief) ism Ooievaarspas

13 aug 2024 - 15 aug 2024
TICKETS »

Door middel van een spotlicht komt een schaduwwereld tot leven, een wereld die onze menselijke, herkenbare maar vaak niet uitgesproken emoties en gevoelens laat zien. De taboe op het uiten van onze emoties en gevoelens herkennen de meesten van ons maar maakt het uitdrukken hiervan niet vanzelfsprekend. Dit zorgt op korte en lange termijn voor lichamelijke en mentale gevolgen. Om de taboe te doorbreken zet Self Spot (2022) onze moeilijkheden letterlijk en figuurlijk in het spotlicht.

Met een zaklamp kunnen bezoekers schijnen op een keuken waardoor binnen het kader van het spotlicht schaduwen van de objecten zichtbaar worden. Al snel beginnen de schaduwen te leven. Elk object heeft zijn eigen karaktereigenschappen, emoties en gevoelens, net als wij.

"Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt, ontwaakt." – Carl Jung

In samenwerking met de Ooievaarspas

Over de artiesten:
Kunstenaar Marieke van der Burg creëert met Projectie, Animatie en Creative Coding unieke ervaringen en verhalen om een boodschap of verhaal over te brengen.
https://www.youtube.com/watch?v=rrwuRu1hV2w
https://www.mariekevdburg.nl

Fotograaf: Victorica Cernica

Onderdeel van Zuiderpark Vakantiepark
Tussen maandag 15 juli t/m donderdag 22 augustus 2024

Voor het ultieme vakantiegevoel is er zes weken lang op dinsdag, woensdag en
donderdag gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend (gratis programma in het Zuiderparktheater. Het terrein tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen en onverwachte optredens. Kijk voor de dagplanning op https://www.zuiderparktheater.nl/vakantiepark.

Deel dit evenement

6822708
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps