Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Hollow Coves

Zuiderpark Live: Hollow Coves

06 sep 2024
TICKETS »

Hollow Coves bij Zuiderpark Live

Hollow Coves maakt intieme folkpop waarbij het heerlijk wegzweven is. De akoestische muziek van het Australische duo is geïnspireerd door de vele reizen die de heren samen hebben gemaakt. Soms doen ze denken Ben Howard, Benjamin Francis Leftwich of Paper Kites, maar bovenal klinken ze als Hollow Coves. Na de EP Wanderlust (2017), waarvan de track Coastline 260 miljoen Spotify-streams heeft, verscheen in 2019 het debuutalbum ‘Moments’. De meest recente plaat ‘Nothing to Lose’ kwam dit jaar nog uit.

Koop nu je tickets voor vrijdag 6 september bij Zuiderpark Live. 

Aanvullende informatie

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Deel dit evenement

8931139
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps