Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Floor Jansen

Zuiderpark Live: Floor Jansen

07 sep 2024
TICKETS »

Floor Jansen bij Zuiderpark Live in het openluchttheater Den Haag

Floor heeft een imposant oeuvre opgebouwd: van haar eerdere bands ReVamp en After Forever tot haar huidige band Nightwish, waarmee ze over de hele wereld stadions uitverkoopt. Tijdens ‘De Beste Zangers’ liet ze haar veelzijdigheid maar al te goed zien; van popballads tot opera en van Nederlandstalig tot Latin: Floor kan het allemaal. Eindelijk krijgt ze ook in Nederland de erkenning die ze verdient. Met een solo-show komt ze op zaterdag 7 september naar het Zuiderparktheater.  

Aanvullende informatie
Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Diggy Dex bij Zuiderpark Live in het Zuiderparktheater De 43-jarige songwriter, rapper en zanger uit Amersfoort, beter bekend als Koen Jansen, neemt je mee op een reis door zijn tekstboek vol losse kabels in aanloop naar zijn nieuwe album. Samen met zijn energieke liveband kunnen fans een opwindende muzikale reis verwachten! Na uitverkochte tours in clubs en openluchttheaters, een volgeboekte AFAS Live en twee shows in het Koninklijk Theater Carré, vervolgt hij dit keer zijn muzikale rondreis naar het Zuiderparktheater. Aanvullende informatie Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen. Koop nu je tickets voor Floor Jansen bij Zuiderpark Live op zaterdag 7 september 2024. Over Zuiderpark Live Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Deel dit evenement

12308312
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
zaterdag 7 september
Tijd:
20:30
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps