Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: K's Choice

Zuiderpark Live: K's Choice

23 aug 2024
TICKETS »

K’s Choice bij Zuiderpark Live in openluchttheater Zuiderpark

K’s Choice – de band rond Sam en Gert Bettens – komt naar het Zuiderparktheater. Sam en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice, hebben zopas de 30ste kaars op hun carrièretaart uitgeblazen, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild. Na een indrukwekkende reeks van uitverkochte verjaardagsconcerten op binnen- en buitenlandse rockpodia in 2023, keren ze nu terug naar het openluchttheater met een rijkgevuld repertoire.

Koop nu je tickets voor 23 augustus bij Zuiderpark Live.

 

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

 

Aanvullende info

Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Deel dit evenement

11006601
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
vrijdag 23 augustus
Tijd:
20:00
Activiteit Categorieën:
, , ,
Activiteit Tags:
,
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps