Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Pink Project

Zuiderpark Live: Pink Project

24 aug 2024
TICKETS »

Pink Project terug bij Zuiderpark Live in het openluchttheater

Al ruim een kwart eeuw weet Pink Project the Band de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in theaters en op poppodia. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow én indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Door kenners en critici wordt de Haagse groep gezien als een van ’s werelds beste tributebands. Van ‘Ummagumma’ en ‘Meddle’ tot ‘The Dark Side of The Moon’ en ‘Wish You Were Here’: niets is de band te gek.

 “Wat een fantastisch optreden. Tot tranen toe geroerd. Coverband is echt een understatement. Het is Pink Floyd 2.0….”

Aanvullende informatie
Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.
Koop nu je tickets voor Pink Project bij Zuiderpark Live op zaterdag 24 augustus 2024

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Deel dit evenement

11101498
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
zaterdag 24 augustus
Tijd:
20:30
Activiteit Categorieën:
, ,
Activiteit Tags:
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps