Laden Activiteiten
Zuiderpark Live: Diggy Dex

Zuiderpark Live: Diggy Dex

30 aug 2024
TICKETS »

Diggy Dex bij Zuiderpark Live in het Zuiderparktheater

De 43-jarige songwriter, rapper en zanger uit Amersfoort, beter bekend als Koen Jansen, neemt je mee op een reis door zijn tekstboek vol losse kabels in aanloop naar zijn nieuwe album. Samen met zijn energieke liveband kunnen fans een opwindende muzikale reis verwachten! Na uitverkochte tours in clubs en openluchttheaters, een volgeboekte AFAS Live en twee shows in het Koninklijk Theater Carré, vervolgt hij dit keer zijn muzikale rondreis naar het Zuiderparktheater.

Aanvullende informatie
Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Koop nu je tickets voor Diggy Dex bij Zuiderpark Live op vrijdag 30 augustus 2024.

Over Zuiderpark Live

Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater, Den Haag. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.

Deel dit evenement

11619334
DD
dagen
HH
uren
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
vrijdag 30 augustus
Tijd:
20:30
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag, + Google Maps