Laden Activiteiten
Young Talent in the Park ism Ready2Play & Podium aan Zee

Young Talent in the Park ism Ready2Play & Podium aan Zee

10 aug 2024

NIEUW FESTIVAL VOOR JONGE BANDS EN SONGWRITERS

Op zaterdag 10 augustus krijgen jonge bands en songwriters uit de Haagse regio de kans om zich te laten zien tijdens het nieuwe Haags festival Young Talent in the Park in het inmiddels legendarische Zuiderparktheater. De dag erna zal één band en één songwriter het Haags Beat Festival op zondag 11 augustus openen. Welke acts dat zijn zal een vakjury bekend maken.

Bij het Haagse Beat Festival worden de oude rockers geëerd, terwijl Young Talent in the Park fungeert als broedplaats voor nieuwe Haagse helden. In samenwerking met Podium Aan Zee (organisator Haags Beat) en Ready To Play willen we deze nieuwe traditie komende zomer in 2024 voor het eerst laten plaatsvinden. Alles gebeurde vroeger namelijk in Escamp. Bandjes in de kelders, repetities bij Musicon; de Haagse muziekscene was stevig geworteld in het stadsdeel. Het Haags Beat Festival viert dit al, en met de koppeling naar de jonge beginnende musici ontmoeten jong en oud elkaar in het Zuiderparktheater, dat midden in de wijk staat waar zoveel Haagse bands begonnen zijn.

Wil je wel optreden en ben je tussen de 11 en 27 jaar? Kijk op https://r2p.nl/young-talent-in-the-park/ hoe je je in kan schrijven.

Deel dit evenement

4200314
DD
DAGEN
HH
UREN
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
zaterdag 10 augustus
Tijd:
13:00 - 21:00
Kosten:
€5,00
Activiteit Categorieën:
, , , , ,
Activiteit Tags:
Site:
TICKETS »

Locatie

Zuiderparktheater
Den Haag,