EERSTE NAMEN AANGEKONDIGD VOOR ZUIDERPARK LIVE 2024

EERSTE NAMEN AANGEKONDIGD VOOR ZUIDERPARK LIVE 2024

Zuiderpark Live keert terug in 2024 en kondigt de eerste namen aan! Glen Hansard, Edwin Evers Band, Rumours of Fleetwood Mac, The Legends We’ve Lost en Fun Lovin’ Criminals + Rudeboy play Urban Dance Squad zijn de eerste bevestigingen van de jaarlijks terugkerende concertreeks in het Zuiderparktheater in Den Haag.


Dit is het vierde jaar op rij dat concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater de handen ineenslaan voor een reeks sfeervolle zomeravondconcerten in het openluchttheater. De Edwin Evers Band heeft in voorgaande jaren het Zuiderparktheater meerdere malen weten te vullen, en belooft ook dit jaar weer onvergetelijke shows neer te zetten. Het Zuiderparktheater aan de rand van Den Haag bevindt zich in een prachtig bosrijke omgeving waar bezoekers kunnen genieten van muzikale hoogtepunten in een intieme setting.


Kaartverkoop
De kaartverkoop start vrijdag 15 december om 10.00 uur via www.zuiderparklive.nl.

Zuiderpark Live
Onder de noemer ‘Zuiderpark Live’ organiseren concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater deze zomer voor de vierde keer een reeks evenementen en vindt iedere zomer plaats tussen mei en september. Het openluchttheater biedt plaats aan 1200 bezoekers. Voor meer informatie www.zuiderparklive.nl.

Eerste namen en data voor Zuiderpark Live 2024: